May

Minik öğrencilerimiz İlçe halk pazarını gezerek bilinçli tüketici nasıl olunur ve nasıl alışveriş yapılır yerinde keşfederek öğrendiler.İlçe halkı ve esnaf tarafından oldukça güleryüzlü karşılanan minik öğrencilerimiz bu etkinlikten mutlu şekilde okullarına döndüler.

May

Okulumuz sınıf öğretmenleri Döndü SAAT ve Mustafa İNAN'ın organizatörlüğünde 4/A ve 4/B sınıfı öğrencileriyle Amasya Müzeleri ve Merzifon K itap Fuarı gezisi

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 103.yıl programı ilçemiz Mahmut Hersanlıoğlu Stadı'nda halkın katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.

May

Okulumuz öğrencileri bir günlüğüne ilçe kaymakamımız sayın Mücahit Aydoğdu,ilçe belediye başkanımız sayın Kadir Fatih Erdoğan ve ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Abdulmuttalip Ziyagil'in koltuğunu devralarak görev değişimi yaptılar.

Ara

Öğrencilerimize kitap okumayı sevdirmek isteklendirmek amacıyla yaptığımız Kitap Kurdu projemizde kasım aynının en çok kitap okuyan öğrencilerine kitap kurdu belgeleri törenle verilmiştir.

Ara

Öğrencilere kitap okumayı sevdirmek,kitap okuma duygusunu aşılamak amacıyla her gün 5.derste yaptığımız kitap okuma etkinliği öğrencilerin kitaba  olan düşkünlüğünü artırarak devam etmektedir.