Ara

Bakanımız sayın Yusuf TEKİN tarafından1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi''okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını,kültür taşıytıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını,buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.Bu kapsamda proje tanıtım toplantıları yapılmıştır.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında ülkemizde yapılan tüm ürünlerin öğrencilerimize tanıtılması,yerli üretimin teşvik edilmesi,tutumluluk ve yatırım kavramlarının öğrencilerimize kavratılması amacıyla ''Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası''olarak kutlanmaktadır.Okulumuz bünyesinde hazırlanan programa ilçe kaymakamımız sayın Mustafa Kartal,ilçe miili eğitim müdürümüz Abdulmuttalip Ziyagil,şube müdürleri,okul müdürleri katılmışlardır.

Ara

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde öğrencilerimizle açılan halk oyunları kursu öğrencilerin yoğun katılımıyla başlamıştır.

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETEMİZ

Ara

29.06.1993 yılında Diyarbakır Çermik bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen İsmail KARA'nın ablası Melek AYDIN Okul Müdürü Şaziye Nihal KULAKAÇ PELİT 3/A sınıf öğretmeni Eda AYDIN ve öğrencilerle birlikte ziyaret edilmiştir.

Ara

Okul Müdürü Şaziye Nihal KULAKAÇ PELİT 2/A sınıf öğretmeni Arzu ÇAKIL ve 4 öğrenci tarafından Kıbrıs Gazisi Hüseyin Ayvalı ziyaret edilmiştir.

Kas

Okul Sağlığı Çalışmaları Kapsmında Okulumuzda Diyabet,Organ Bağışı ve Karbonmonoksit zehirlenmeleri konularında öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik eğitimler verilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Programları Kapsamında Güvenlik Birimleri Öğrenci Buluşması

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Göynücek İlçe Orman Şefliği koordinesinde,okulumuz öğrencilerinin katılımıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün ebediyete irtihalinin 85.yıl dönümü münasebetiyle okulumuz sınıf öğretmeni Hakan Kulak ve Yücel Çelik tarafından hazzırlanan program öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilmiştir.

Kas

Amasyada gençlik merkezi liderleri ve üniversite öğrencileri tarafından Merkezim Her Yerde Projesi kapsamında okulumuzda etkinlik düzenleyerek öğrencilerimizin eğlenceli bir gün geçirmesini sağlanmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlama Programı İlçemiz Recep Tayyip Erdoğan meydanında büyük bir coşkuyla yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 19.10.2023 perşembe günü saat 09:30'da ilçemiz halk kütüphanesinde velilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı'na dikkatlerini çekmek amacıyla okul panoları100.yıla özel olarak hazırlanmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.Amasya Belediyesinin göndermiş olduğu üstü açık otobüsle öğrencilerimiz şehir turu attılar.Amasya Belediyesi bando ekibinin çaldığı marşlara eşlik eden öğrencilerimiz Cumhuriyet coşkusunu yaşadılar.Katkılarından dolayı Amasya Belediyesi'ne teşekkür ederiz.