Atatürk İlkokulu

(0 358) 615 25 35
CUMHURİYET MAH. ATATÜRK CAD. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 7 GÖYNÜCEK / AMASYA
Vizyon
Geçmişiyle barışık; minik adımlarla geleceğe yürüyen, yenilikçi, örnek alınan okul olmak
Misyon
Gelecekte karşılaşacağı problemlerini akılcı yöntemlerle çözebilmesi için bilinen ve kullanılan çağdaş eğitim ve öğretim yöntemleriyle bireylere; geçmişiyle aydınlık çağdaş geleceği arasında köprü olmak.
Okulumuz ilçe merkezindedir.
Göynücek/AMASYA
İl Merkezine 45 Km. uzaklıkta.
Sportif Etkinlikler
Beden Eğitimi Öğretmen görevlendirmesi yapılarak Ders Dışı Egzersiz açılmış ve bu kapsamda seçmeler yapılarak öğrencilerimiz ulusal Hentbol turnuvalarına hazırlanmaktadır.
OKulumuzda e-Twinning ve Erasmus alanlarında proje çalışmaları yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
"Touch One, Reach Thousand" yani Bir Dokun, Bin Fark Yarat: AB K2 proje başvurumuzun en genel hattıyla konusu yabancı uyruklu öğrenciler, mevsimlik tarım işçisi öğrenciler, özel gereksinimli öğrenciler, anne babası ayrılmış, hapse girmiş veya ölmüş öğrenciler gibi birçok farklı türden dezavantajlı bireylerin eğitimine ilişkin yaklaşımların araştırılmasını içermektedir.